objection آبجکشن احساسی

آبجکشن احساسی افراد تیم در بازاریابی شبکه ای را چگونه پاسخ دهیم؟

آیا روش جامعی برای مواجه با تمامی آبجکشن ها وجود دارد؟! شما نیز با مشکل پاسخگویی به آبجکشن های افراد تیم مواجه هستید؟ بهترین روش برای پاسخ به آبجکشن هایی نظیر “این کار رو دوست ندارم، پول شروع کار رو ندارم، کسی رو ندارم و یا وقت ندارم” و سایر آبجکشن های مشابه چیست؟!

3.1/5 (7 نظر)

چگونه به سوالات و ایرادات ( آبجکشن ) افراد تیم در نتورک مارکتینگ پاسخ دهیم؟ چرا برخی از ورودی های جدید ( پراسپکت ) از پیوستن به صنعت بزرگ بازاریابی شبکه ای امتناع می ورزند؟! تفاوت آبجکشن ( ایرادات ) احساسی با آبجکشن ( ایرادات ) منطقی در چیست؟ چگونه افراد تیم را پیگیری ( فالو ) کنیم؟ در این مقاله شما با روشی ساده آموزش می بینید که چگونه در برابر این نوع آبجکشن ها ( ایرادات ) موضع صحیح بگیرید و به آنها پاسخ دهید.

در پایان این مقاله روشی مخصوص و شگفت انگیز برای پاسخ به تمامی سوالات و آبجکشن های احتمالی به شما هدیه میکنیم.

برای مشاهده و دانلود کامل مقاله ورود یا ثبت نام کنید.

با کورس آموزشی ویژه علم پول همراه باشید:

رفع این نوع آبجکشن ها ( ایرادات ) همراه سند و مدرک و دلیل منطقی امکان پذیر نیست، بلکه باید مشکل رو از لحاظ احساسی و ذهنی برای پراسپکت حل کرد. در ادامه تعدادی از پر تکرار ترین آبجکشن ها رو مطرح می کنیم:

objection آبجکشن احساسی (۲)

  • من این کار رو دوست ندارم!

درباره این نوع آبجکشن ها (ایرادات) باید سعی کنید ریشه اصلی اون رو بدست بیارید و اینکه وقتی میگه این کار رو دوست ندارم ؛ دقیقا چی رو دوست نداره؟ پس باید چنتا سوال ازش بپرسین…

خب چیو دوست داری ؟ اون چیزی که دوست داری واقعا چیه ؟ دنبال چی هستی؟ تو الان داری همون طور که دوست داری زندگی میکنی و تمام چیزهایی که دوست داری رو داری؟ یا یه بیزنس و هدفی داری، که به هرچیز که دوست داری برسی که این تجارت رو دوست نداری؟

یا دقیقا کجای نتورک رو دوست نداری؟

بهترین برخورد در مورد این نوع آبجکشن ها (ایرادات)، پرسیدن این سوالات هستش چون مشکل اصلی افراد این هستش که درک کاملی از بازاریابی شبکه ای ندارن، شما فقط باید دنبال این باشید که چی باعث شده که ورودی جدید (پراسپکت) این جمله رو به کار ببره، و کاملا غیر مستقیم به این پی ببرید که آیا شخص بدون هیچ بهانه ای بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ) رو دوست نداره؟ و اینکه دقیقا چه شغلی رو دوست داره؟ یا اینکه صرفا داره بهونه میاره؟ آیا الان تمام کارهایی که واقعا علاقه داره، داره انجام میدهobjection آبجکشن احساسی؟


در گام بعدی میتونید مزایای بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ) رو با مشاغل دیگه سبک سنگین کنید:

درآمد تصاعدی ، پاره وقت بودن ، بهبود روابط عمومی ، رشد شخصیتی ، کمک به هم نوع و اینکه آیا شغلی با همه این مزایا وجود داره یا خیر؟!

  • من پول شروع کردن این کار رو ندارم !

برای پاسخ دادن به این آبجکشن (ایراد) اولین سوال شما این باشه الان کارت چیه ؟ و دقیقا داری چه کاری انجام میدی؟

که در جواب میگن : کارمندم ، کار آزاد دارم یا دانشجوام ( بیکار )و… که در هر صورت برای به دست آوردن این شغل و ادامه اون هزینه خیلی بالایی کرده و زمان زیادی گذاشته …

بپرسید کاری که واقعا بهش علاقه داری چیه؟

بعد از شنیدن جوابش ، بگید اگه همه چیز برای شروع همون کار آماده بشه و مطمئن باشی که به درآمد میرسه ، چقدر سرمایه میخواد؟

وقتی مبلغ رو گفت بگید حالا حاضری بری پولش رو جور کنی ؟؟ و چطور پولش رو جور میکنی؟

جوابی که افراد در پاسخ به این سوال میدن خیلی بیشتر ۱ تا ۲ میلیون سرمایه مورد نیاز برای بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ) هست، که اون ها به طرق مختلف برای شغل مورد علاقه خودشون حاضرن جور کنن.

چون اون شخص نمیدونه پتانسیل درآمد بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ) چقدره ، که بخواد براش پول جور کنه … پس شخص رو به این نکته برسونین که اینجا قراره سرمایه گذاری کنی، که مبلغش ۳۰ میلیون یا ۵۰ میلیون نیست! نهایتا اگه خیلی عدد بالایی بخواید بگید ۲ میلیون… که در قبالش محصول دریافت می کنی و فروش می کنی و پولت سوخت نداره.

objection آبجکشن احساسی (۴)

برای دیدن ادامه‌ی این محتوا به خانواده علم پول بپیوندید : ثبت نام - ورود
3.1/5 (7 نظر)
x

لینک مطلب در تالار


به منظور بحث و گفتگو در مورد این مطلب، می توانید به تاپیک آن در تالار گفتمان مراجعه نمایید:

x

اشتراک گذاری این مطلب در شبکه های اجتماعی


با به اشتراک گذاشتن این مطلب، فرصت دیدن مطالب مورد علاقه ی خود را به دوستانتان هدیه دهید...!
هم اکنون می توانید این مطلب را توسط شبکه های اجتماعی زیر به اشتراک بگذارید

با اشتراک گذاری این مطلب، دوستان خود را از آن آگاه سازید
x

معرفی مرجع(های) این مطلب


گردآوری شده توسط تیم تولید محتوای علم پول


x

فهرست برچسب ها برای این مطلب:


guest
4 دیدگاه
تازه تر
قدیمی تر محبوب تر
نظرات درون خطی
تمام نظرات
4
0
تفکرات شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید!x
()
x